Lifestyle

Back to school, hoe bedoel je?

Ik zie overal de tekst ‘Back to school’ voorbij komen. Hoe bedoel je, back to school? We hebben voor mijn gevoel net vakantie van school! Als regio Noord hadden we als laatste in Nederland vakantie, dus dat klopt natuurlijk ook wel een klein beetje. Maar ondertussen is het alweer augustus. En augustus voelt ook altijd wel zo: alsof je al bijna weer naar school moet. Het leuke van de ‘back to school’-berichten vind ik dat ze eigenlijk altijd gaan over nieuwe schoolspullen. En ondanks dat ik al ruim 13 niet meer naar school hoef, kan ik mij toch iedere keer enorm verheugen op de nieuwe schoolcollecties van de verschillende winkels.

Back to school-collectie bij Hema

Hema is echt mijn all-time favourite winkel als het gaat om schoolspullen (euh.. als het gaat om alles, eigenlijk!!!). Vroeger kocht ik altijd kaftpapier en schriften bij de Hema, en de laatste jaren komt mijn (papieren) agenda er ook vandaan (echt waar). Iets met prijs-kwaliteit wat ontzettend op orde is. Ik heb daarom vandaag mijn favoriete items uit de schoolcollectie voor je op een rij gezet. Voor als je ook niet meer naar school hoeft, maar nog wel graag schoolspullen koopt, zeg maar :-).

Dit etuitje met katjes is echt mijn favoriet! Ik gebruik zulke etuitjes altijd voor mijn telefoon, of voor de losse spulletjes in mijn handtas. Hij kost € 3,-.

Ik krijg echt spontaan zin om mijn boeken te kaften met dit snoepige kaftpapier. € 3,25

 

Labels of etiketten om op je boeken te plakken. Of op iets anders, dat mag natuurlijk ook :-). € 1,00

Dit vind ik de leukste agenda uit de serie. Het leuke is dat je op de voorkant een andere foto / kaart kun doen, zodat het dan weer lijkt of je een nieuwe agenda hebt :-).
€ 7,50

Ok, ik geef het direct toe: noodzakelijk zijn paperclips niet voor school. Maar deze zijn wel erg leuk! € 1,50

Een ontzettend kleurrijk alternatief voor dat zwarte exemplaar (ook leuk voor op kantoor!), deze optische muis. € 5,-

En geloof me: deze lamp heb je nodig voor het maken van je huiswerk. Niet? Dan blijft ie gewoon leuk om neer te zetten! € 6,-

Checklist

Heb ik je al enthousiast gemaakt? Moet je echt naar school en heb je even een geheugensteuntje nodig wat je allemaal nodig hebt? Dan heeft Hema een handige checklist voor school voor je gemaakt. Kun je direct afvinken wat je al in huis hebt!

Oh, soms dan verlang ik terug naar de schooltijd, alleen al om een nieuwe schoolagenda te kopen, haha. Ik blijf ieder jaar bij Hema kijken naar alle leuke schrijfwaren die er te koop zijn, dat doen ze gewoon ontzettend goed.

Was het kopen van schoolspullen ook zo’n beetje jouw favoriete tijd van het schooljaar? En wat zou jij uit deze collectie willen hebben?

xx
Loes

Dit artikel bevat affiliate links. Wil je weten wat dat betekent? Lees dan mijn disclaimer.

4 Comments

 1. marije

  04/08/17 at 15:07

  Ik vind de back to school periode altijd zo leuk. Helemaal nu veel bedrijven met washi tape en andere spullen komen. Hema is ook mijn favoriet.

  1. Loes

   04/08/17 at 17:40

   Ja, washi tape! Dat vind ik ook ontzettend leuk! Hiet liefst zou ik het overal op plakken, haha.

 2. Heb jij al een rugzak voor school? | Shoppen | Gewoon iets met Loes

  19/08/17 at 06:02

  […] Heb je de nieuwe back to school collectie van Hema al […]

 3. Knipsels van week 33: werken, regen in de zomer en maisdoolhof | Gewoon iets met Loes

  21/08/17 at 06:01

  […] gaan lunchen bij de Hema en ik schreef al over de leuke nieuwe collectie (hier), maar nu zag ik ‘m dan in het echt. Ik kon de verleiding weerstaan en heb niets meegenomen […]

Leave a Reply