Lifestyle

AliExpress shoplog: Om foto’s te maken

Sorry, this entry is only available in Dutch.

6 Comments

 1. Jonna@burgertrutjes

  Saturday June 3rd, 2017 at 08:20 AM

  Leuk Loes!! Ik heb de camera strap ook besteld in meerdere kleuren hahaha! En ik wacht nog op de reflector in het zilver. Ik ga jouw artikel erover even lezen

  1. Loes

   Wednesday June 7th, 2017 at 09:43 PM

   Haha, wat grappig dat je dezelfde strap hebt besteld! Ik moet zeggen dat ik stiekem mijn ‘oude’ prettiger vind werken. Die heeft zo’n foam stuk in de nek en dat snijdt niet zo. En hij is ook langer, waardoor hij schuin over mijn schouder kan zeg maar. Dat vind ik op vakantie bijvoorbeeld lekkerder dragen.

 2. MarjonS

  Saturday June 3rd, 2017 at 01:45 PM

  Leuk hè dat Aliexpress. Heb er toevallig blogje over geschreven dat vanmiddag online komt.

  1. Loes

   Wednesday June 7th, 2017 at 09:43 PM

   Ha, grappig, daar moet ik ook nog maar eens even naar kijken :-). Ik snap niet hoe ik zo lang zonder AliExpress heb gekund! (Grapje natuurlijk :-)).

 3. Margon

  Saturday June 3rd, 2017 at 06:19 PM

  Wat een leuke (en handige) items! Ik ben ook echt een Aliexpress rookie, maar een vriendin van mij is groot fan. Die camera ring lijkt me wel wat, het is inderdaad niet altijd licht genoeg voor mooie foto’s. Die houd ik in mijn achterhoofd!

  1. Loes

   Wednesday June 7th, 2017 at 09:44 PM

   Je kunt het altijd proberen! Het kost niet zoveel, dus het risico wat je loopt is ook klein. Het duurt alleen soms erg lang voordat je iets krijgt. Maar dat is ook wel een beetje ‘spannend’ natuurlijk (net alsof je zit te wachten tot Sinterklaas komt, zeg maar :-)).

Leave a Reply