Lifestyle, Reizen

Legoland Billund

Sorry, this entry is only available in Dutch.

12 Comments

 1. Maaike

  Saturday September 23rd, 2017 at 09:03 AM

  Wij zijn in 2015 in Denemarken geweest en hebben toen ook legoland bezocht. Onze kinderen waren toen ook 2 en 4 en we vonden het echt te gek! Wat is dat een prachtig park zeg! Wij vonden de medewerkers ook allemaal zo vriendelijk.

  1. Loes

   Thursday October 5th, 2017 at 09:28 PM

   Leuk om te horen! Klopt, de medewerkers waren ook allemaal vriendelijk. Overigens zijn we in Denemarken alleen maar vriendelijke mensen tegengekomen, haha.

 2. Marian Zw

  Saturday September 23rd, 2017 at 12:23 PM

  Wij zijn in 2015 in Lalandia geweest. We zijn volgens mij zeker zo’n 4/5 dagen het park ingeweest. Nu was het wel hoogseizoen maar de kids vonden het geweldig. Een halve dag zeker hebben ze zivh vermaakt in de Lego waterplaats op het park. Ik had geboekt met een Flair aanbieding. Naar mijn idee wat dat niet duur, en de kids kregen een grote lego doos kado bij het inchecken. Onze kinderen waten 3 en 5 jaar. En hebben het er nu nog steeds over. We konden ook rustig de shows en films bekijken omdst we er meerdere dagen waren.

  1. Loes

   Thursday October 5th, 2017 at 09:30 PM

   Oh, dat is ook een leuk idee! Dan kun je inderdaad in alle rust alles bekijken en weer terug naar het huisje als je even moe bent. En wat is zo’n aanbieding dan fijn he 🙂

 3. CW

  Tuesday October 3rd, 2017 at 10:24 AM

  Tip: ga op de camping staan die ook bij LEGOLAND horen, dat scheelt aanzienlijk in de kosten en je bent op loopafstand. verder mag je tussen de middag gewoon op en naar naar je tent/caravan om te lunchen of een middagdutje te doen.
  Ik vond het geweldig dat papa en mama in de rij konden staan terwijl de kinderen heerlijk met lego/duplo konden spelen. heel relaxed!

  1. Loes

   Thursday October 5th, 2017 at 09:31 PM

   Dank je wel voor je reactie! Dat is inderdaad een goede tip. Fijn inderdaad dat je dan tussendoor even uit kunt rusten.

 4. Slot Egeskov met kinderen | Denemarken | Gewoon iets met Loes

  Sunday October 8th, 2017 at 06:01 AM

  […] weken geleden schreef ik al over ons bezoek aan LEGOLAND Billund tijdens onze vakantie in Denemarken. Uiteraard was dat niet het enige wat we deden, want het […]

 5. Funen met kinderen | Bezoek de tuin van Denemarken | Gewoon iets met Loes

  Saturday November 4th, 2017 at 06:00 AM

  […] eerder schreef ik over LEGOLAND Billund en Slot Egeskov, en hoe leuk dat is om met kinderen te bezoeken. Dat is niet het enige in […]

 6. jen

  Thursday July 12th, 2018 at 08:29 PM

  Toch even een vraagje: je had het over een bolderkar, waar je jongste een slaapje in kon doen. Had je die zelf meegenomen, of zijn die te huur daar? Wij hopen deze vakantie er naar toe te gaan

  1. Loes

   Friday July 13th, 2018 at 03:14 PM

   Wij hadden de bolderkar zelf meegenomen, was superfijn op vakantie. Wij hebben geen verhuur gezien, op de site kan ik vinden dat ze buggy’s verhuren, maar een beperkt aantal. Veel plezier in elk geval!

 7. mar

  Friday July 19th, 2019 at 04:56 PM

  Wat een leuk blog heb je! ik zocht op legoland billund groupon tickets en kwam zo hier terecht. Ik twijfelde over de groupon actie, omdat het zoveel scheelt 😉 maar met deze uitgeprinte groupon bon kun je dus zo het park in ondanks dat het niet in het deens of engels is? Wist niet of het betrouwbaar was, maar als dit zo is ga ik het aanschaffen. Bedankt voor het delen van je leuke legoland blog.

  1. Loes

   Friday July 19th, 2019 at 05:04 PM

   Dank je wel voor je compliment! Yes, gewoon naar de ingang gaan, het gaat uiteindelijk om de barcode die er op zit. Ik wens je alvast heel veel plezier!

Leave a Reply