Food, Persoonlijk, Recept

(Nederlands) Red Velvet Latte | Recept

Sorry, this entry is only available in Dutch.

5 Comments

  1. Vlijtig Liesje

    Friday November 18th, 2016 at 02:35 PM

    Ik kende hem niet, en ik was benieuwd hoe je de rode kleur ging verkrijgen. Mooi resultaat!

    1. Loes

      Friday November 18th, 2016 at 02:52 PM

      Dank je wel! Ik zag op internet ook mensen voorbij komen die er bietensap in gooiden voor de rode kleur, maar dat is niet smaakloos, en dat wilde ik dus niet doen 🙂

  2. Mijn week in foto's | 46 | Gewoon iets met Loes

    Monday November 21st, 2016 at 06:05 AM

    […] het maken van de Red Velvet Latte (hier) heb ik nog slagroom over en dus maak ik een heerlijke Caramel Macchiato. […]

    1. Loes

      Wednesday November 23rd, 2016 at 10:59 PM

      Thanks! Dat was het ook zeker 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.