Kids, Lifestyle

(Nederlands) Sinterklaasavond | Een alternatief voor pakjesavond?

Sorry, this entry is only available in Dutch.

3 Comments

 1. Christa

  Friday November 24th, 2017 at 07:02 AM

  Wij vieren het bij mijn schoonfamilie. Al jaren, maar sinds er kinderen zijn worden er geen lootjes meer getrokken. Opa en oma kopen cadeautjes voor iedereen en degene met kinderen kopen zelf cadeaus voor hun eigen kinderen. Wel spreken we af wat het maximaal aantal cadeaus moet zijn, want de kinderen zijn op een leeftijd dat ze kijken naar aantal en grootte en niet naar het bedrag. Helaas hebben we een paar keer gehad dat er een schoonzus zoveel cadeaus had gekocht dat uiteindelijk alleen die cadeaus nog maar uit de zak kwamen en de rest van de kids niets meer had… dat werd een tranendal.

 2. Natascha

  Friday November 24th, 2017 at 11:27 AM

  Ik vier dit jaar helemaal geen Sinterklaasavond. Dat is ook een optie al is het waarschijnlijk geen goede haha. Het dobbelspel hebben wij ook wel eens gedaan maar dat vond ik toch niet zo geweldig. Old school Sinterklaasavond heeft toch mijn voorkeur.

 3. Maaike

  Friday November 24th, 2017 at 04:30 PM

  Het dobbelspel vind ik inderdaad ook geen succes. Een paar keer gedaan en op een gegeven moment dobbelde ik vooral voor de cadeaus die ik zelf had gekocht omdat de rest ‘zooi’ was. Wij vieren gewoon pakjesavond thuis met het gezin. Dus een echt alternatief kan ik ook niet voor je bedenken 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.