Herfsthop: Bloghop langs 30 leuke blogs met winactie! | GESLOTEN

herfst hop

Jeej! Het is weer tijd voor een blogfeestje! En dit keer met het thema ‘herfst’! Gewoon, omdat dat leuk past bij de tijd van het jaar. Bij de vorige bloghop heb ik zoveel leuke reacties gekregen, en zelf ook zoveel leuke blogs ontdekt, dat ik dit keer graag weer mee doe. Helemaal omdat er dit keer weer andere blogs deelnemen dan de vorige keer. Kijk je mee?

Herfst bloghop

Voor degene die mijn vorige bloghop niet mee heeft gemaakt nog even een korte uitleg wat een bloghop precies inhoudt: bij een bloghop kun je kennis maken met alle deelnemende blogs. Iedereen die meedoet, neemt een link op naar de blog voor haar op de lijst, en een link naar de blog na haar op de lijst. Op die manier kun je dus (linksom of rechtsom) naar de volgende blog ‘hoppen’. En als je dat dan 31 keer doet, zou je weer uit moeten komen bij de blog waar je begonnen bent. Bij iedereen kun je wat leuks winnen, en dat betekent dus dat je 31 keer mee kunt doen aan een winactie!

Als je niet op mijn blog gestart bent met hoppen, dan kom je waarschijnlijk via Merel van Lotus Writings hier terecht. Merel heeft een gezin van 3 meiden in de leeftijd van 1 tot 10 jaar en dat levert natuurlijk genoeg leuks op om over te schrijven. Ze probeert een eerlijke kijk op ouderschap te geven. Soms serieus, maar vaak met een knipoog en wat heerlijke zelfspot. Merel, bedankt voor het doorlinken naar mijn blog!

Welkom op gewoon iets met loes

Als je hier vandaag voor het eerst komt, dan heet ik je van harte welkom! (Overigens ook welkom aan mijn vast lezers natuurlijk!) Ik ben Loes, en blog inmiddels 1 heel jaar, en sinds maar op dit domein (heb je mijn andere winactie ook al gezien?).

Ik schrijf over alles wat ik maar leuk vind, maar vind het stiekem het leukst om over DIY-projecten te schrijven. De laatste tijd ben ik vooral veel bezig met het restylen van oude kleding: zo heb ik van het overhemd van mijn man een overhemd voor mezelf genaaid, en knip ik mooie printjes van te klein geworden shirts van mijn dochter, om die weer op een nieuw shirt te naaien.

Stiekem vind ik het ook heel leuk om over beauty te schrijven. Of nog leuker, om zelf parfum te maken! Of om lekkere dingen te bakken, je ziet: ik kan niet echt een niche kiezen. En dat hoeft natuurlijk ook niet. Kijk vooral eens rond of je voor jou leuke dingen tegen komt!

Winactie!

Bij een bloghop hoort natuurlijk een winactie. Wat kun je winnen?

winnen

Ik heb voor jullie een leuk pakketje samengesteld met de volgende dingen:

 • Balea Q10 dagcrème mini
 • Balea Q10 nachtcrème mini
 • Balea reinigingsdoekjes
 • Treacle Moon Raspberry kiss handcrème
 • Toni & Guy Volumepoeder
 • Yankee Candle Home Sweet Home Votive
 • Balea Deodorant mini
 • Oorbellen met kunststof hanger

herfst-hop-winactie-1

Nog even een foto in een andere samenstelling en zonder kleurfilter :-).

Wat moet je doen om dit leuke setje te winnen?

En dan natuurlijk het belangrijkste: hoe doe je mee? Dat is eigenlijk heel simpel:

  • Laat een reactie op dit artikel achter  in de comments waarin je aangeeft mee te willen doen met een geldig e-mailadres (als dat niet lukt, mag je ook even reageren op mijn Facebookpagina).
  • Om je winkans te vergroten zou ik het leuk vinden als je me volgt op Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en/of Bloglovin (allemaal mag natuurlijk ook :))

Geen must, maar deze actie mag gedeeld worden op de sociale media (je kunt de actie ook vinden op Facebook en Instagram).

De winactie duurt tot woensdag 3 november 2016 en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Hop naar de volgende blog!

En dan is het nu tijd om je te verwijzen naar de blog van Charlotte, Aukjes wereld. Charlotte is mama van Aukje en in maart 2017 verwacht zij haar 2e kindje. Zij schrijft over haar leven als peutermoeder en dat is voor mij heel herkenbaar!

Charlotte zal je weer doorverwijzen naar de blog na haar, en zo kun je dus fijn een rondje hoppen. Ik ga ook mijn best doen om vandaag alle blogs te bezoeken, maar misschien dat dat wel uitloopt naar morgen.

Veel plezier met hoppen, succes met alle winacties en  ik hoop je nog eens terug te zien op mijn blog! Vergeet vooral geen reactie in de comments achter te laten om mee te doen met de winactie!

xx
Loes

P.s. Nog even een paar regeltjes:
* Mijn actie, dus mijn voorwaarden
, die ik altijd aan mag passen.
* Winnaars krijgen persoonlijk bericht

* Als de gekozen winnaar niet binnen 48 uur reageert, kies ik een nieuwe winnaar.
* Alleen deelnemen als je een (post)adres hebt in Nederland of België
* Lees voor de aardigheid nog even dit artikel van Karen van Dejlig door…

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

53 gedachten over “Herfsthop: Bloghop langs 30 leuke blogs met winactie! | GESLOTEN

 1. Leandra schreef:

  Via de bloghop bij je terecht gekomen. Erg leuk, dus ben je gelijk gaan volgen op facebook en instagram.
  Je blog over de nieuwe winterjas sprak mij gelijk aan. Heel herkenbaar, hahaha.

  Maak graag kans op dit heerlijke verwenpakket.

 2. Marian Zw schreef:

  Ik loot heel graag mee voor zo’n fijn pakketje! Ik volg je via facebook, twitter, instagram en bloglovin

 3. Henrieke schreef:

  Wat leuk! Toevallig ga ik de Bloghop bij jou beginnen vandaag. Een heerlijk pakketje heb je samengesteld, ik zou er maar wat blij mee zijn!

 4. Sofie schreef:

  Wat een superorigineel idee die bloghop ! Leuk om op die manier allerlei verschillende blogs te leren kennen 🙂 Tof pakketje geef je weg, ik doe graag mee aan de winactie 🙂

 5. Kelly schreef:

  Leuk! Kende je blog nog niet, maar ben eerst even naar je blog over een diastase gehopt voor ik hier uitkwam haha. Maar ik doe dus graag mee!

 6. Marian schreef:

  Hop hop hop en zo kom ik weer op je site. Een fijn pakketje mag je weggeven! Ik doe graag mee want dat lijkt me wel wat 😉

 7. Nicole schreef:

  Leuk pakketje heb je samengesteld.
  Ik laat het dit keer maar aan een ander over om te winnen, maar wilde wel even gezellig hoi komen zeggen 🙂

 8. Linda Raaijmakers schreef:

  Oeh, ik doe graag mee voor dit heerlijke verwenpakket 😀 De crèmes kan ik al helemaal goed gebruiken aangezien ik vorige week woensdag 31 geworden ben haha. Hiervoor heb ik het volgende gedaan;
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en getweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)

  groetjes Linda

 9. Claudia schreef:

  Heerlijk pakket weer dit vooral de Treacle Moon ik heb deze voor onder de douche bad heerlijk is deze geur.

 10. Nadia schreef:

  Hop, hop, hop…Ik kom via de herfst hop actie op je leuke blog. Ik doe graag mee, volg je nu op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld.

 11. Linda Smeets schreef:

  Hopperdehop ik hop ook even langs.
  Ik vind het een ontzettend leuke manier om eens kennis te mogen maken met je blog!
  Ik hou ontzettend van beauty snuisterijen en doe daarom dan ook graag mee. Heerlijk tuttebel tijdens de regenachtige herfstavonden.

  Volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter.

  Groetjes en succes!
  Linda

 12. Neelke schreef:

  Wat leuk, een winactie Loes! Ik doe graag mee. Ik ken de Balea producten nog niet, maar ik lees er zo veel over in blogland dat ik het ook wel graag wil proberen. Superleuk pakketje.

 13. Mirjam Hellingman schreef:

  Hop Hop Hop. ook deze actie is weer top! Ik doe heel graag mee met dit herfst blogfeestje! Wat een geweldig leuk pakketje heb je samengesteld.

 14. Anita te Gussinklo schreef:

  Leuk om via deze herfst hop jouw blog te ontdekken.
  Ik volg je nu via Instagram,Facebook,Pinterest & Twitter.
  Ik loot graag mee naar dit lekkere verwen pakket

 15. Miranda de Jong schreef:

  Ik zie de hop nu al meerdere keren voorbij komen en nog geen enkele keer heb ik de moeite genomen om ze eens langs te hoppen. Nu ik niet kan slapen en een beetje afleiding zoek is dit een perfecte kans om ze allemaal langs te hoppen en een reactie achter te laten als winkans. De site sla ik tevens even op bij favorieten om in de gaten te houden… Maar nu hop hop hop naar de volgende blog

 16. eline schreef:

  Heel graag om mezelf eens te verwennen nu ik zwanger ben. En omdat sint en piet misschien ook bij grote brave meisjes eens mogen langskomen? :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *