Hoera! Mijn blog is nu ook in het Engels te lezen!

Blog in het Engels x

Yes! Het is me gelukt! Ik ga iets ontzettend tijdrovends doen (haha, ja, I know, bloggen is al tijdrovend)… Vanaf vandaag kun je mijn blogartikelen ook in het Engels lezen! Ik kreeg een verzoekje of mijn blog ook in het Engels kan, en ik heb vanaf het begin getwijfeld of ik niet in het Engels zou gaan bloggen, maar Nederlands blijft toch mijn moedertaal, dus dat leek me het leukst. Maar vanaf nu ga ik dus alle teksten in 2 talen invoeren. Als het goed is kun je rechts bovenin al de vlaggetjes zien voor Engels en Nederlands. Ik ga niet met terugwerkende kracht alle artikelen herschrijven, maar dit geldt dus voor alle toekomstige artikelen.

xx
Loes

2 gedachten over “Hoera! Mijn blog is nu ook in het Engels te lezen!

  1. business advice schreef:

    Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied
    on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to
    your site when you could be giving us something enlightening to read?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *