Fashion, Ladies

Wat draag je met een kniebrace? | Fashion

wat draag je met een kniebrace

Ok, een heeeel persoonlijk probleem op dit moment. Ik heb een kniebrace die van halverwege mijn kuiten tot halverwege mijn bovenbeen zit (let vooral op mijn mooie blauwe hartjessokken, haha!), en daardoor kan ik niet op een normale wijze een broek aan. Gelukkig mag ik de brace ook wel over de kleding dragen, maar ik ben dus wel op zoek naar hoe je de brace kunt combineren met iets anders dan mijn chill-pants. Op Google vind ik er niet heel veel inspiratie voor, dus ik dacht: ik zoek het zelf uit. Lees mee!

Dit draag je met een kniebrace

Een jersey-broek hoeft niet altijd een zondag-chill-pants te zijn. Dit exemplaar is een pantalonmodel, netjes, maar toch met voldoende rek om over je brace te doen. Leuk met sneakers nu, maar straks (als ik geen brace meer hoef) ook met hakken!

 

Nog een jersey broek! Deze is van H&M en ik vind het echt briljant in combinatie met een witte blouse. Die pumps maken het wel helemaal af, hoewel ik daar zelf dus momenteel niet op kan lopen, dus voor mij sneakers of sandaaltjes er onder.

Lange rokken

Dan over een want andere boeg: de maxi-rok! Hier kan je kniebrace prima onder. Ik draag mijn eigen maxi-rok momenteel erg veel, want dat zit best fijn met die brace. Ik draag er zelf nu sneakers onder, maar als het weer wat mooier weer wordt, is het natuurlijk ook prima te combineren met slippertjes of sandaaltjes.

Nog een andere variant: de maxi-jurk! Die kun je nu ook al wel aan met een jasje er over, bijvoorbeeld een spijkerjasje. Of een vestje. Ik vind dit ondanks het vrolijke motiefje toch ook uitermate geschikt voor naar kantoor. Met ballerina’s of sandaaltjes kan dat erg goed!

Dan nog even weer wat anders: zoals ik schreef hoeft een brace niet per se op de huid gedragen te worden. Hij mag dus ook ergens over. Als je dus een panty aan zou doen, kan de brace daar prima overheen. En deze shirtdress vind ik zelf wel helemaal super! Natuurlijk dan weer met sneakers (gelukkig heb ik vorig jaar een aantal paar nieuwe sneakers gekocht, want daar woon ik momenteel in).

Het was even puzzelen, maar eigenlijk valt het best wel mee wat je toch leuk kunt combineren met een brace. Hoe je het ook wendt of keert: je kunt er toch niet omheen (je snapt, ik typ dit vooral ter mentale ondersteuning van mezelf, ha!). Ik denk dat ik maar eens flink online moet shoppen, want nu heb ik natuurlijk een reden om wat nieuws te kopen (en shoppen in de stad is echt niet te doen momenteel).

Heb jij nog leuke suggesties?

xx
Loes

Dit artikel bevat affiliate links. Wil je weten wat dat betekent? Lees dan mijn disclaimer.

Save

4 Comments

 1. Zo hou je je vakantiegevoel langer vast! | Reizen – Gewoon iets met Loes

  03/08/16 at 22:56

  […] denken we dan in de zomer bijvoorbeeld lekker terug aan de wintersport (hoewel we dit jaar met iets minder plezier terug […]

 2. Het leed dat diastasis recti heet | Mama-dilemma | Gewoon iets met Loes

  30/09/16 at 06:02

  […] en al eerder bleek dat mijn lichaam niet helemaal herstelt zoals het zou moeten (zo ook mijn knie). 6 weken na de keizersnede ging ik ook dit keer weer naar Zwanger-Herstel-Gym onder leiding van […]

 3. Bye February | Hello March 2017 | Gewoon iets met Loes

  01/08/17 at 23:09

  […] ski-vakantie en ik heb zowaar een paar uurtjes geskied. Ik vond het niet echt leuk om te doen (zie hier waarom), maar het ging heel goed, en daar ben ik wel trots op. Overigens heb ik zo weinig geskied […]

Leave a Reply