Lifestyle, Persoonlijk

Mijn week in foto’s | 43

mijn week in foto's 43

Zo, daar gaan we weer deze maandag: een aflevering van ‘Mijn week in foto’s’. Een week met veel auto’s (=file), snottebellen en hoesten. En lieve aap Piet (door dochterlief zo genoemd) en mooie bladeren, want laten we niet teveel klagen! Ik vind de natuur in de herfst echt zo prachtig (zie foto boven!). Naast werken deden we deze week dus niet zo heel erg veel, en ik heb dit keer ook niet zoveel foto’s als anders. Maar toch, kijk je weer mee?

Maandag

maandag

Ja hoor, daar gaan we weer. Het is weer maandag op de weg. Nu de herfstvakantie weer voorbij is, lijkt het wel of mensen hun rijbewijs op vakantie hebben laten liggen. *zucht*

dinsdag

dinsdag-1

Als de kleine meid naar school is, ga ik even koffie drinken met deze kleine man. Zijn aap heeft de naam ‘Piet’ gekregen van dochterlief, en dat gaat prima. Piet krijgt ook wat te drinken.

dinsdag-2

We gaan even boodschappen doen. Met de auto hoor, maar die staat aan de overkant van de straat en dus moet alles even in de kinderwagen, zodat het mee kan, inclusief Aap Piet. Ik moet zo lachen om dit tafereel. <3

dinsdag-3

Na de boodschappen drinken we even koffie bij oma, want die had nog een knuffelaap voor ons: Bobo, mijn knuffelaap van vroeger. Die gaat mee voor dochterlief.

dinsdag-4

Als ik weer thuis ben en de auto voor het huis zet, zie ik ineens dit: haha, heerlijk, die uitspattingen van manlief soms. <3

dinsdag-5

En ’s avonds komt de postbode een heel fijn pakketje van Kneipp brengen dat ik had gewonnen (dankzij Northflix). Zie je dat handje van Piet onder de arm van zoonlief? <3

monkey-business-week-42

Maar met Piet de Aap wordt dus ontzettend veel geknuffeld en gesjouwd. Zo schattig hoe druk die kleine man er mee is.

Woensdag

woensdag-1

De kids gaan ’s ochtends zwemmen met mijn zusje Margot en haar man, dus ik heb het rijk even voor mij alleen. Ik besluit even lekker te sporten. Ik voel me niet heel fit (we hadden afgelopen nacht 3 zeehondjes in huis…), maar het gaat eigenlijk wel lekker.

woensdag-2

Na het zwemmen eten we snel een boterham. Kijk hoe goed deze kleine man uit een beker kan drinken. Zo grappig, bij dochterlief duurde dat echt veel langer voordat ze dat kon.

woensdag-3

En als het spul uit bed komt, zijn dit de snoetjes.. De kleine man voelt zich niet heel lekker, de kleine meid trekt er lekker een ondeugende blik bij.

Donderdag

woensdag-4

Goedemorgen! Deze foto plaatste ik ook op Instagram vorige week, kijk dat snoetje van deze meneer. Dit is dus echt zijn ‘Mama, zet mij maar op de foto’-gezicht. Schattig he?

donderdag-1

Als ik op kantoor kom, zie ik deze file voor ons pand staan. Altijd fijn.. Gelukkig ben ik (redelijk) op tijd.

donderdag-2

Ik heb ook nog een vergadering in Utrecht vandaag en daar kunnen we tegenwoordig niet meer inpandig parkeren. Ik moet de auto dus op de P+R zetten en een stukje lopen. Op zich niet erg, het was gelukkig droog.

donderdag-4

En eigenlijk doet deze foto geen recht aan de werkelijke situatie. De bomen waren overal zo mooi! Allemaal verschillende kleuren. I <3 herfst!

Vrijdag

Hee, ik kom er achter dat ik dus totaal geen foto’s heb gemaakt…

zaterdag

 

zaterdag-1

Zaterdag heeft zoonlief nog steeds koorts en ik had de dames van de zwangerschapsgym al afgezegd (de kids hadden een speel-date, maar dat leek me niet zo sociaal met een wandelende bacterie-bom). Manlief en de kleine meid hadden afgesproken om ook wat leuks te gaan doen samen en als ze weg gaan staat zoonlief huilend met zijn jas in de gang. Hij wilde mee! En dus gaan we toch even een stukje lopen in de buurt.

herfst-week-42

Kijk hoe mooi de herfstkleuren overal naar voren komen. Had ik al gezegd dat ik van de herfst hou?

zaterdag-2

We lopen langs de school van dochterlief en meneer is verbaasd dat de deur op slot is, hihi.

zaterdag-3

De kinderwagen is ook mee, maar zoonlief wil er niet in. Wel vasthouden.

zaterdag-4

Maar nog niet eens halverwege begint hij te huilen en is hij het zat: ik moet hem dragen. Kijk dat lieve snoetje.

zaterdag-5

Als dochterlief geslapen heeft, gaan we lekker nagels lakken.

zaterdag-6

‘Mama, ik blaas wel even tot het droog is’.

zaterdag-7

Manlief heeft een volleybalwedstrijd en omdat de kids (en ikzelf) niet fit zijn, blijven we lekker thuis. Ik heb geen zin om eten te koken en dus bestel ik sushi.

zaterdag-8

En dat was lekker! De kleine man wilde er niets van weten, maar dochterlief at de sojabonen heerlijk op!

zondag

zondag-2

Deze meneer is nog steeds niet fit en slaapt echt een gat in de dag met zijn ochtendslaapje (tot 3 uur!!). Daarna wil hij graag zelf zijn brood smeren. Hij heeft ook een mooie techniek voor het eten: hij prikt met zijn vinger een stukje brood er aan en likt dan de hagelslag er af. Tja…

zondag-1

Manlief maakt pizzadeeg. Opa en Oma komen vanavond eten en we maken allemaal lekker pizzaatjes. Ik heb eigenlijk helemaal geen foto van het resultaat gemaakt, maar het was erg lekker!

zondag-3

En als we dan met een flesje melk op de bank zitten, bijna klaar om naar bed te gaan, komen spontaan de duckfaces tevoorschijn. Ik kon ze dus nog vastleggen ook! Hoop niet dat dit de nieuwe trend is hier in huis, maar ik moest er wel weer om lachen.

En nu is het zondagavond, zit ik nog een beetje in de zomertijd met mijn hoofd, maar ben ik blij dat het morgenvroeg waarschijnlijk niet meer donker is als ik wakker word. Dat is dan weer het leuke van de wintertijd, al is het maar van korte duur.

Hoe was jouw week?

xx
Loes

 

 

 

 

Ja hoorSave

Save

Save

Save

Save

3 Comments

 1. Batboy

  31/10/16 at 08:35

  Haha wat leuk zo’n grote aap! En we lief die t ❤ l op de auto!!

 2. Karen

  31/10/16 at 09:40

  Haha die aap! Die kan een eigen wagentje hebben 😉

 3. Iris

  31/10/16 at 15:09

  Wat een prachtige herfstkleuren!

  En ik heb zo’n zwak voor kindjes met knuffels. Ik stimuleer dat ook altijd enorm als mijn kinderen ermee lopen te slepen. Kan er niets aan doen, ik vind het gewoon veel te leuk en lief om te zien hoe de knuffels met alles mee moeten doen (en dan ineens soms gewoon in bed moeten blijven omdat ze “moeten slapen”).

Leave a Reply