Fashion, Ladies

(Nederlands) New in: Dr. Martens Delphine 8 Eye Brogue Polished Smooth

Sorry, this entry is only available in Dutch.

11 Comments

 1. Maaike

  Saturday September 16th, 2017 at 09:04 AM

  Ik wil ze ook!!! Toen ik 16 was heb ik dr martens gehad, van die gewone zwarte variant. Nu heb ik voor de winter eigenlijk een zelfde wens als jij. Wat zijn ze gaaf! Ik heb ook maar 42, lastig hè. Ik kan er gewoon niet over uit hoe te gek ik ze vind! Wellicht gaat de prijs me nog tegen houden… Wat betreft het inlopen. Mijn tip zou zijn: voorzorgsmaatregelen. Voor de zekerheid van te voren blarenpleisters plakken. Succes!

  1. Loes

   Saturday September 16th, 2017 at 09:29 PM

   Haha ja, ik hou ook enorm van blarenpleisters, die heb ik altijd in huis! Ik vond de 20 euro korting van Zalando nu mooi uit komen, want het is wel een beste investering. Maar ik hoop dan ook dat ze een tijdje mee zullen gaan. En wat grappig dat je ook maat 42 hebt 🙂

 2. Diana

  Saturday September 16th, 2017 at 10:50 AM

  Dr Martens staan er om bekend… natte kranten erin en iedere dag aan zodat je ze uiteindelijk de hele dag aan kan. Goed onderhouden en dan heb je er heel lang plezier van!

  1. Loes

   Saturday September 16th, 2017 at 09:28 PM

   Oh ja! Dat heb ik ook ooit eens gehoord geloof ik: met natte kranten! En precies, gewoon opbouwen. Dan komt het vanzelf goed!

 3. Britt van Ommeren

  Saturday September 16th, 2017 at 12:43 PM

  Wat zijn ze tof! Ik heb zelf ook een paar en het zijn mijn favorieten.

  1. Loes

   Saturday September 16th, 2017 at 09:27 PM

   Goed om te horen! Ik denk dat deze ook favoriet gaan worden 😉

 4. Knipsels van week 37: werken, nieuwe schoenen en Port Zélande | Gewoon iets met Loes

  Monday September 18th, 2017 at 06:00 AM

  […] zo ver: mijn nieuwe schoenen zijn er!! Ik bestelde al vrijdag bij Zalando de Dr. Martens Delphine 8 Eye Brogue Polished Smooth, en gelukkig kwamen ze vandaag. Ik vind ze dus zo […]

 5. Angela

  Tuesday October 3rd, 2017 at 08:24 PM

  Ze zijn geweldig hè?! Ik heb ze in het donkerrood. Hoefde ze niet in te lopen hoor. Als ik ze even aan had, dan kon ik er zo op weg lopen.
  Ben wel heel,erg benieuwd naar hoe jij ze draagt met een jurkje.

  1. Loes

   Thursday October 5th, 2017 at 09:18 PM

   Oh ja, die donkerrode vond ik ook erg mooi! Ik zit nog serieus te overwegen of ik een 2e paar ‘nodig’ heb, haha. Ik had ze vandaag voor de 3e dag achter elkaar aan, maar toen kreeg ik toch een blaartje op mijn hiel. Dus maar weer even pauze.

 6. Knipsels van week 40: eten bij Ikea, Jochem Myjer en pizza op de cobb | Gewoon iets met Loes

  Monday October 9th, 2017 at 06:00 AM

  […] en ik woon praktisch in mijn Dr. Martens. Ze lopen inmiddels heel fijn en ik kan me niet voorstellen hoe ik al die tijd zonder heb gekund? […]

 7. Lydia

  Friday November 24th, 2017 at 01:07 PM

  Ik vind deze blog zooo leuk?! Want ook ik zocht al een tijdje maar ‘broques’, dus besteld en aangehad, maar dan de lage variant die je ook zoveel ziet. Maar ook met mijn wat grote maat 41, kreeg ik van die zeeschuiten… Een hogere schoen zou het beter doen qua vorm en oogt niet zo groot… Dr Martens is nu weer helemaal terug, en toen ik deze variant voorbij zag komen, dr Martens EN de broques versie, EN hoog, EN leer inderdaad,
  -haha, want echt, dat is ook bij mij een voorwaarde!- ging ik zoeken op internet en ideetjes opdoen hoe te dragen, waar te bestellen, etc… Nu rond black friday ergens gevonden voor €142,- en ja het is nog best prijzig maar vind ze zoooo gaaf!? Leuk met een skaterrokje of bloemenrokje en zwarte doorzichtige panty, en beenwarmers erboven kan ook… Super leuk!!! Nou, veel plezier ervan, hoop dat ze mij net zo gaan bevallen.. Deze vallen niet zo ‘lomp’ als de klassieke denk he!? Vond het leuk om dit verhaal even te lezen want veel reviews zijn er nog niet van deze soort dr Martens… 🙂 dat helpt… Is de rits erin niet vervelend in de zin van dat je ze niet helemaal naar je voet aan kunt strikken dan ofzo? Of gaat dat prima? Strak om je voet heen?

Leave a Reply