Food

Waarom we gelukkig worden van chocola | Research

Sorry, this entry is only available in Dutch.

10 Comments

  1. MamaPlaneet

    Tuesday November 22nd, 2016 at 08:17 AM

    Hier nog een 🙂 Het liefst puur maar Tony Chocolonely melk en cola is ook erg leuk. Het is jammer dat ik er nog steeds puistjes van krijgt anders was ik wekelijks te vinden bij de chocoladebar bij ons in de stad.

    1. Loes

      Wednesday November 23rd, 2016 at 10:47 PM

      Ik ben heel benieuwd naar de met cola, dat lijkt me zo’n rare combi! Jammer dat je er puistjes van krijgt, dat valt hier gelukkig wel mee *klopt af*.

  2. Batboy

    Tuesday November 22nd, 2016 at 11:23 AM

    Ik houd van alle soorten chocolade. Chocolade met butterscotch, witte chocolade, chocolade met mint vulling van rittersport, melk, puur gewoon alles. Oh nee behalve chocolade met alcohol erin kersenbonbons bijvoorbeeld dat vind ik niet lekker.

    1. Loes

      Wednesday November 23rd, 2016 at 10:48 PM

      Oh ja, kersenbonbons vind ik ook echt heeeeel erg vies!

  3. Neelke

    Tuesday November 22nd, 2016 at 01:10 PM

    Ik word absoluut heel gelukkig van chocola! Daar heb ik niet eens de wetenschap voor nodig! Maar wel leuk om er over te lezen. Mijn favorieten: Tony’s karamel & zeezout, AH Melk en Lidl Melkchocolade. Maar echt, als het er op aankomt eet ik alles. Zelfs koetjesrepen en dat is volgensmij officieel niet eens chocolade.

    1. Loes

      Wednesday November 23rd, 2016 at 10:55 PM

      Hahaha, ja, dat ken ik, dat je alles eet, hihi. Koetjesriepen lust ik op zijn tijd ook wel. Maar Tony’s is wel echt favoriet!

  4. Hennie

    Wednesday November 23rd, 2016 at 09:29 AM

    Chocola is mijn BFF. Groot fan van Tony, maar heb vorige week Johhny Doodle (met fudge en brownie ontdekt). Gevaarlijk, ik herhaal: gevaarlijk, lekker!

    1. Loes

      Wednesday November 23rd, 2016 at 10:57 PM

      Oh ja, die hebben ook van die mooie verpakkingen, die van Johnny Doodle. Klinkt geweldig, fudge en brownie! Kan me helemaal voorstellen dat die gevaarlijk lekker is!

  5. Merel

    Thursday November 24th, 2016 at 12:55 PM

    Leuk om dit te lezen! Ik blijf het grappig vinden dat er bepaalde stofjes in voeding zit waar we gelukkig van worden 😉 Konden we dit maar eindeloos lekker blijven eten he? Ik geef wel altijd de voorkeur aan pure chocolade en dan vooral in de vorm van truffels. Zo lekker! Have a good day babe

    Liefs, Merel

    1. Loes

      Thursday November 24th, 2016 at 03:21 PM

      Hahaha, ja zou mooi zijn als je ergens een luikje in buik open kon doen om het zo weer te laten verdwijnen, haha, zonder dat er kilo’s bij aan kwamen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.